Прес-центр28 липня 2017, 15:07

Змістовний відпочинок на Західній Україні

В рамках проекту «Змінимо країну разом», Меморандуму про співпрацю Бродівського району Львівської області та Білокуракинського району Луганської області, за активної підтримки голови райдержадміністрації Сергія Іванюченка 10 учнів Шарівської ЗОШ І-ІІ ступенів протягом двох тижнів відпочивали на Бродівщині. Їх супроводжувало два вчителя Н.І.Санжар та О.О.Зінченко.

Завдяки підтримці народного депутата В.С.Курила, учні мали ознайомчу екскурсію по столиці нашої держави, а також відвідали Київський історичний музей. 

В Бродах делегацію гостинно зустріли заступник голови Бродівської райради Віра Підгрушна та помічник-консультант народного депутата України Тетяна Лісковецька. Вранці в Бродівській райраді відбулася зустріч учнів з головою Бродівської райради Євгеном Шведом та головою Білокуракинської райдержадміністрації Сергієм Іванюченком. Після цього відбувся флешмоб з нагоди Дня Конституції, в якому взяли  участь і шарівчани.

За час відпочинку на Бродівщині учні взяли участь у туристичних змаганнях «З Богом у серці! З любов’ю до землі», що відбувалися на території Станіславчиської сільської ради. Поселившись в Підкамінському навчально-реабілітаційному центрі, діти змістовно відпочивали. Знайомилися з однолітками, навчалися новому.

Перебуваючи на Львівщині шарівчани відвідали багато історичних пам’яток: Підгірецький і Олеський замки, монастир Походження Дерева Христа Господнього. Назавжди дітям запам’ятається поїздка до дельфінарію у місті Трускавець та зоопарку в Мединичі, екскурсія по вечірньому Львову.

Тринадцять днів пролетіли як одна мить, залишивши безліч нових вражень, вірних друзів та теплі спогади про гостинність Бродівської землі. Такі поїздки сприяють єднанню України.