Прес-центр1 червня 2020, 14:06

З міжнародним днем захисту дітей!

Дорогі діти! Шановні батьки!

 Щиро вітаю вас зі світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей! Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє.

Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Допомога багатодітним сім'ям, захист прав та інтересів маленьких жителів нашого краю, поліпшення системи охорони здоров'я та освіти знаходяться в центрі нашої постійної уваги. Щиро дякую всім, хто вкладає свою душу у виховання наших дітей – вчителям, вихователям, тренерам, соціальним працівникам. Слова особливої поваги – людям, які піклуються про діточок, що залишилися без батьківської опіки і найбільше потребують тепла і любові.

Любі діти! Ви – майбутнє Української Держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Ростіть здоровими, добрими, талановитими! Щастя вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

З повагою, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко