Прес-центр22 вересня 2018, 20:09

Відзначили День селища та ІІІ річницю створення Білокуракинської об’єднаної територіальної громади

Сьогодні, 22 вересня, жителі Білокуракиного та його гості зібралися на святково вбраній площі Шевченка для відзначення головного свята громади – Дня народження селища Білокуракине. На всіх їх чекала насичена святкова програма: виставка-ярмарок декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва, продуктів бджільництва, станції для дитячих розваг, виступи найкращих вокальних та танцювальних колективів, частування польовою кашею тощо.

Під час відкриття свята Білокуракинський селищний голова Сергій Сірик та поважні гості привітали присутніх зі святом, побажали процвітання гостинній білокуракинській землі та її громаді.

Усі здобутки громади були б неможливими без щирих, гостинних, щедрих і талановитих білокуракинців, які своєю самовідданою працею й теплом сердець примножують його славу, зберігають традиції та передають у спадок прийдешнім поколінням. Саме таким людям були адресовані найтепліші слова вдячності і глибокої шани, та вручені грамоти, подяки, подарунки від Білокуракинської ОТГ.

Продовжилися урочистості змаганнями «Богатирські ігри», святковим концертом, запальною дискотекою та яскравим феєрверком.