Прес-центр4 березня 2019, 12:03

Відбувся зимовий етап обласної спартакіади серед держслужбовців

1 березня на базі спортивного комплексу обласного фізкультурного центру «Олімп» м. Кремінна відбувся зимовий етап спартакіади Луганської області серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Учасників спартакіади привітали головний спеціаліст управління молоді та спорту ОДА Наталя Воюшина, заступник голови Кремінської РДА Лариса Махура, заступник голови районної ради Борис Руденко та завідувач сектору молоді та спорту Кремінської РДА, головний суддя змагань Олександр Кузьменко. В змаганнях прийняли участь шість районів області: Станично – Луганський, Новоайдарський, Попаснянський, Білокуракинський, Сватівський та Кремінський. Держслужбовці та посадові особи місцевого самоврядування показали свої вміння у волейболі, настільному тенісі, швидких шахах та шашках. За Білокуракинський район виступали Ситнік Б.О., Кучерява Оля, Стогнієв Олег, Гуртова Юлія, Курочка Віталій, Хорольська Евгенія, Пономаренко Микола.

За підсумками змагань: Стогнієв Олег – 2 місце з шашок, Курочка Віталій та Хорольська Евгенія – 3 місце з настільного тенісу.