Прес-центр22 листопада 2019, 17:11

Відбувся виховний захід «Ми різні, але ми - рівні»

21 листопада у рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу у Нещеретівській ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений виховний захід серед  учнів молодших класів  на тему: «Ми різні, але ми - рівні», підготовлений та проведений фахівцем Білокуракинського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Анастасією Вергуленко.

Метою заходу було закликати всіх учасників освітнього процесу до миру, єдності та поваги один до одного. Діти із задоволенням подивилися мультфільм на тему толерантності, намалювали та відтворили райдугу дружби, а також вивчили сім секретів дружніх відносин.

Всі люди на землі різні, за зовнішністю, характером, за можливостями або здібностями. Але ніколи не можна забувати, що за будь-яких обставин і в будь-якій ситуації ми повинні залишатись людьми і пам'ятати, що нас оточують такі ж люди: кожен зі своїми власними особливостями характеру або рисами зовнішності.