Прес-центр28 квітня 2017, 14:04

Відбувся урочистий пленум присвячений 30-й річниці створення районної ветеранської організації

28 квітня 2017 року відбувся урочистий пленум присвячений  30-й річниці створення районної ветеранської організації. Були запрошені голови Білокуракинської райдержадміністрації та об’єднаної громади, голови сільських рад, керівники підприємств, організацій, голови первинних ветеранських організацій району, керівники громадських організацій.

З привітальним словом до присутніх звернувся голова районної ради ветеранів Василь Путненко. Він перегорнув історичні сторінки організації, згадуючи з глибокою повагою та найкращими словами активістів ветеранського руху минулих років та сьогодення підводячи підсумки роботи організації.

Також ветеранів праці вітали голова Білокуракинської об’єднаної територіальної громади Сергій Сірик, голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, депутат Верховної Ради 7 скликання Сергій Гончаров. Побажали довгих і щасливих років життя, здоров’я, радіти успіхам дітей та онуків! Миру, оптимізму і благополуччя!

Районна ветеранська організація вручила подяки та пам’ятні подарунки головам первинних ветеранських організацій та активістам організації.

Чудовий настрій та атмосферу свята дарували всім присутнім вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості та колектив  РБК ім. Т.Г. Шевченка «Золота осінь».