Прес-центр6 грудня 2018, 17:12

Відбулися заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування

6 грудня в Будинку творчості для дітей та юнацтва відбулися заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування, в яких взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Іванюченко, голова районної ради Костянтин Бондаренко, голова Білокуракинської об’єднаної територіальної громади Сергій Сірик, депутати всіх рівнів, сільські, селищні голови, секретарі сільських, селищних рад, старости, ветерани місцевого самоврядування.

Святкові урочистості розпочав голова районної ради Костянтин Бондаренко, який у своїй промові поздоровив усіх присутніх з професійним святом та наголосив на визначальній ролі місцевого самоврядування у вирішенні соціально-економічних питань на місцевому рівні. Слова привітань та своє бачення нинішньої ситуації і перспектив розвитку місцевого самоврядування висловив голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко та голова Білокуракинської об’єднаної територіальної громади Сергій Сірик. Вони побажали присутнім міцного здоров’я, щастя, професійних здобутків, оптимізму та мужності, творчої наснаги та родинного благополуччя.

За високі досягнення, багаторічну працю та з нагоди свята керівники району вручили ряду сільських голів, секретарям та депутатам, ветеранам місцевого самоврядування подяки. В свою чергу самодіяльні митці культури району подарували численні музичні вітання.