Прес-центр13 листопада 2019, 12:11

Відбулася апаратна нарада

13 листопада 2019 року в.о. голови  Білокуракинської районної державної адміністрації Сергієм Щебетенком, була проведена апаратна нарада за  участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

На порядку денному розглядались такі питання:

  • Про стан цивільного захисту Білокуракинського району у 2019 році доповідав головний спеціаліст з питань ЦЗ райдержадміністрації Валентин Стативко.
  • Про стан проходження опалювального сезону на об’єктах соціальної сфери Білокуракинського району 2019-2020 рр. доповідав головний спеціаліст, в.о. начальника відділу з питань житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури РДА Вадим Муравченко.
  • Про діяльність служби у справах дітей з питань дотримання прав дітей в 2019 році доповіла начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Наталя Малик.
  • Про організацію та виконання завдань головним спеціалістом з мобілізаційної роботи доповіла головний спеціаліст з мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Олена Стороженко.
  • Про проведену роботу закладів культури на 9 місяців 2019 року доповів начальник відділу культури райдержадміністрації Максим Лунякін.

По закінченню наради найважливіші питання було взято на особистий контроль в.о. голови райдержадміністрації та надані відповідні доручення і рекомендації щодо їх виконання відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації.