Прес-центр24 грудня 2019, 13:12

Відбулася 49 сесія районної ради 7 скликання

24 грудня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 49 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь в.о. голови Білокуракинської райдержадміністрації Сергій Щебетенко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники ряду установ та організацій району. На порядку денному було розглянуто чотирнадцять питань.

Першочергово після виступів доповідачів депутатами районної ради було затверджено ряд районних програм. Зокрема, прийнято програму економічного і соціального розвитку Білокуракинського району на 2020 рік, програму розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Білокуракинська багатопрофільна лікарня» на 2020 рік, програму розвитку Комунального некомерційного підприємства «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2020 рік, цільову комплексну програму «Цивільний захист населення і територій, запобігання виникнення та ліквідація надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території Білокуракинського району на 2020-2021 роки». Також було внесено ряд змін до діючих програм.

На цій сесії народні обранці внесли зміни і доповнення до районного бюджету на 2019 рік та затвердили районний бюджет на 2020 рік. Наприкінці депутати визначили структуру та штатний розпис виконавчого апарату районної ради на 2020 рік та погодили план роботи райради на наступний рік.

З нагоди Дня працівника архівних установ грамотами облдержадміністрації було відзначено начальника архівного відділу райдержадміністрації Валентину Дегтярьову та директора КУ «Трудовий архів Білокуракинського району» Івана Малика.