Прес-центр7 вересня 2018, 12:09

Відбулася 35 сесія районної ради 7 скликання

7 вересня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 35 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У її роботі також взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники установ та організацій району. На порядку денному було розглянуто дванадцять питань.

Першочергово депутати заслухали доповідь начальника Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури Луганської області Ігоря Ніколаєва про результати діяльності Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури за 1 півріччя 2018 року.

Також рішенням сесії було внесено ряд доповнень та змін до районного бюджету на 2018 рік, про необхідність яких інформувала в.о. заступника начальника бюджетного відділу управління фінансів райдержадміністрації Наталія Усенко.

Депутатами районної ради було затверджено Програму розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Білокуракинської районної ради на 2018 рік та прийнято рішення про продовження трудових відносин з його керівником Віталієм Лунякіним.

Про соціальне забезпечення та соціальний захист населення Білокуракинського району присутнім доповіла начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Бойко. В свою чергу про стан розвитку фізкультури і спорту в Білокуракинському районі у 2018 році розповів головний спеціаліст з питань молоді і спорту РДА Микола Пономаренко.

В ході роботи сесії було також внесені зміни до районних програм, затверджено тарифи на роботи та послуги з інвентаризації нерухомого майна та інші роботи, що виконуються Комунальним підприємством «Білокуракинське районне бюро технічної інвентаризації» тощо.

На завершення депутат районної ради Діденко Л.О. представила звіт-презентацію про участь у Літній школі самоврядування м. Жовква Львівської області за темою «Муніципальні послуги у громадах: організація надання та оцінювання якості».