Прес-центр3 серпня 2018, 10:08

Відбулася 34 сесія районної ради 7 скликання

 

3 серпня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 34 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники установ та організацій району. На порядку денному було розглянуто п’ять питань.

Першочергово депутати внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку Білокуракинського району на 2018 рік та Комплексної районної програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2014-2018 роки.

Про виконання районного бюджету за 1 півріччя 2018 року доповіла заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Ірина Рязанцева, яка також повідомила про необхідність внесення змін та доповнень до районного бюджету на 2018 рік.

На завершення сесії депутати затвердили передавальний акт майна, прав та зобов’язань від КЗ «Білокуракинський районний центр ПМСД» до підприємства правонаступника – Комунальне некомерційне підприємство «Білокуракинський районний центр ПМСД» та статут нового підприємства.