Прес-центр27 вересня 2017, 16:09

Відбулася 26 сесія районної ради 7 скликання

27 вересня 2017 в залі засідань райдержадміністрації відбулася 26 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь голова Білокуракинської райдержадміністрації Сергій Іванюченко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації. На порядку денному було представлено шість питань.

Жваве та емоційне обговорення викликало питання про стан та перспективи розвитку сільського господарства в Білокуракинському районі, з якого доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Оксана Верецун. Під час обговорення було визначено найбільш болючі проблеми розвитку галузі та шляхи їх вирішення.

Начальник відділу економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації Світлана Христенко ознайомила присутніх зі станом та перспективами інвестиційної діяльності на території району в 2017 році.

Не оминули увагою депутати і питання про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку на території району, з якого доповів т.в.о. начальника Білокуракинського відділу поліції Головного управління НПУ в Луганській області Олександр Кривенко. По завершенню обговорення криміногенної ситуації в районі депутати затвердили Програму по забезпеченню правопорядку на території Білокуракинського району на 2018-2021 роки.

Також депутати внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік, прийняли рішення про передачу в оренду на один рік відділу освіти Білокуракинської селищної ради приміщення Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 для організації та проведення учбового процесу, розглянули питання про порядок та умови відшкодування депутатам Білокуракинської райради витрат для здійснення своїх повноважень.

На останок голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко та голова районної ради Костянтин Бондаренко за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Павлівської сільської ради вручили подяку голові Павлівської сільської ради Віктору Вялому.