Прес-центр27 лютого 2019, 09:02

Відбулась нарада з питань підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей

26 лютого під головуванням голови Білокуракинської райдержадміністрації Сергія Іванюченка відбулася робоча нарада щодо підготовки та організації оздоровлення дітей в 2019 році.

На нараді були присутні заступник голови райдержадміністрації Наталія Вервейко, керівник апарату райдержадміністрації Микола Зверхановський, виконуюча обов’язки начальника відділу освіти райдержадміністрації Людмила Бончужна, начальник відділу освіти Білокуракинської ОТГ Любов Зубкова, головний спеціаліст з питань молоді та спорту райдержадміністрації Микола Пономаренко.

Основними питаннями, що розглядалися на нараді, були: підготовка до проведення оздоровчої кампанії влітку 2019 року, забезпечення належної організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків; створення оптимальних умов для їх безпечного та ефективного перебування в закладах оздоровлення та відпочинку.

Підсумовуючи, Сергій Іванюченко зауважив, що питання організації змістовного відпочинку та якісного оздоровлення дітей та учнівської молоді має бути одним з основних завдань відділу освіти райдержадміністрації та ОТГ, особливу увагу звернув на додержання вимог санітарного законодавства з метою створення безпечних для здоров’я і життя умов перебування дітей в закладах оздоровлення та відпочинку. Відмітив, що з боку керівництва докладатиметься максимум зусиль аби оздоровчий сезон пройшов на належному рівні, оздоровлення та відпочинок дітей були якомога результативними.

За результатами наради були дані відповідні доручення щодо належної організації на території району оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2019 року.