Прес-центр28 лютого 2018, 16:02

ВІА «Берег душі» - переможець фестивалю «Україна єднає світ»

З метою виявлення та підтримки талановитої молоді, обміну творчими здобутками, розширення міжкультурних зв’язків 24-25 лютого 2018 р. в стінах Київського національного університету будівництва та архітектури пройшов VII Міжнародний фестиваль-конкурс “Україна єднає світ” за підтримки Міністерства культури України та Благодійного фонду “Україна єднає світ”.
У фестивалі взяли участь понад 1500 талановитих учасників з усіх куточків України: Чернігівщини, Волині, Полтавщини, Херсонщини, Луганщини, а також з Румунії, Молдови, Вірменіі, Грузіі. Конкурсна програма включала в себе найрізноманітніші види виконавського мистецтва, серед яких: вокал, хореографія, модельне, інструментальне, циркове та театральне мистецтво.
У ньому взяв участь і вокально-інструментальний ансамбль «Берег душі» з Білокуракинського району. Вони стали переможцями, посівши перше місце в номінації вокально-інструментальний ансамбль. За плідну, самовіддану працю, вагомий особистий внесок в розвиток культури суспільства та естетичне виховання молоді художньому керівнику ансамблю Ігорю Марченку вручено Подяку Міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ».

Вітаємо колектив з перемогою та бажаємо подальших успіхів та натхнення!