Прес-центр16 травня 2018, 17:05

В облдержадміністрації протидіють рейдерському захопленню земельної ділянки на Білокуракинщині

Сьогодні, 16 травня, відбулось чергове засідання оперативного штабу з протидії рейдерству та забезпечення прав і свобод власників й користувачів земель, яке провів заступник голови облдержадміністрації Вадим Данієлян.

Під час заходу члени Штабу розглянули питання щодо незаконного захоплення земельної ділянки в Білокуракинському районі.

«На особистому прийомі голови облдержадміністрації – керівника військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза звернулися мешканці села Шарівка стосовно того, що на території сільської ради одним із фермерських господарств Новопсковського району було незаконно захоплено та розорано земельні ділянки сільськогосподарського призначення орієнтованою площею близько 250 га, – зазначив Вадим Данієлян. – Наша з вами задача зараз розібратися у цьому питанні і визначити шляхи його вирішення».

Так, було дано доручення фахівцям Головному управлянню Держгеокадасту у Луганській області негайно проінспектувати територію, дізнатися про її стан та на наступному засіданні Штабу проінформувати щодо проведеної роботи.

Також розглядалося питання щодо включення до складу оперативного штабу представника сектору фізичної охорони Управління поліції охорони в Луганській області.