Прес-центр23 жовтня 2018, 19:10

Учні з Бродівщини завітали на гостину

На виконання програми, яка була запроваджена головою Луганської обласної державної адміністрації, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом «Змінемо країну разом» та активно підтримана головою Білокуракинської районної державної адміністрації Сергієм Іванюченком, головою Бродівської районної ради Євгеном Шведом, в рамках меморандуму про співпрацю між двома районами, на Білокуракинщину завітали гості з Західної України. Це делегація учнів та вчителів Бродівщини.

На них чекає насичена програма, яку підготували відділи освіти Білокуракинської селищної ради та райдержадміністрації.

Так, сьогодні, 23 жовтня учні завітали до районного краєзнавчого музею, де ознайомилися з історією нашого краю. Вона представлена у трьох залах: зеленому, червоно-коричневому та блакитному. Перший розповідає про розмаїття природи Білокуракинщини, про історію заснування селища. Другий знайомить з історією краю в роки Другої світової війни. У третій залі представлено сучасний розвиток Білокуракинщини.

Після відвідин музею учні Бродівщини та Білокуракинщини на знак дружби та розвитку співпраці на подвір’ї Білокуракинської ЗОШ №1 висадили дерева.