Прес-центр15 квітня 2019, 14:04

Турнір пам’яті Василя Вірченка

13 квітня в смт Білокуракине відбувся кубок з міні-футболу, присвячений пам’яті заслуженого працівника фізичної культури і спорту України Василя Семеновича Вірченка. На церимонію відкриття, яка відбулася біля пам’ятного знаку ветерану спорта, разташованого біля ДЮСШ, завітали Білокуракинський селищний голова Сергій Сірик, народний депутат України сьомого скликання Сергій Гончаров, ветерани і молоде покоління спортивної Білокуракинщини. Після покладання квітів спортсмени провели ряд футбольних матчів на спорткомплексі «Здоров’я».

Загалом в турнірі взяли участь 11 команд. Команди розіграли трофеї у двох лігах. Так у другій лізі після групового турніру та стикових зустрічей призові місця розподілились наступним чином: третє місце посіла команда БСШ №2, другими стали футболісти с. Лизине, а кубок переможця вибороли нещеретяни.

У турнірі між командами першої ліги напруга до фінального свистка була майже у кожній грі. Про це свідчить багато нічийних результатів і те, що переможець був виявлений за додатковими показниками. Після розіграшу кубка в одноколовому турнірі призові місця розподілилися наступним чином: третє місце посіли футболісти с. Паньківки, другою стала команда з с. Луб’янка, а пам’ятний кубок з рук ветерана спорту Ольги Ликової отримав капітан команди «Дніпро» Євген Світличний.