Прес-центр29 червня 2017, 10:06

Святковий концерт до Дня Конституції України

28 червня, в День Конституції України, Білокуракинська земля привітно зустрічала гостей з Хмельниччини. Святковий настрій, свою душевну підтримку білокуракинцям приїхав подарувати естрадний оркестр Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області. Цей професійний творчий колектив є постійним учасником доброчинних ініціатив, спрямованих на підтримку дітей-сиріт, дітей з особливими потребами, людей похилого віку, ветеранів війни.
Оркестр хмельницької поліції належить до тих професійних колективів, що дарує музику тисячам слухачів по всій Європі, демонструючи в такий спосіб справжній патріотизм. 
Від початку військової агресії на сході України оркестр неодноразово брав участь у благодійних акціях та марафонах на підтримку воїнів АТО. Цього дня учасники естрадного оркестру завітали до воїнів АТО, які служать у м. Щастя та в Станиці Луганській, аби надати їм гуманітарну допомогу та моральну підтримку, а також у святковий літній вечір вони представили свою програму білокуракинцям.