Прес-центр9 cічня 2019, 14:01

Розглянули ряд важливих питань

9 січня голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко провів апаратну нараду за участю голови районної ради Костянтина Бондаренка, представників об’єднаних територіальних громад району, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, державних установ, громадськості та ін. Сергій Іванович розпочав нараду з привітань всіх присутніх з Різдвом Христовим та врученням подяки за сумлінну працю та з нагоди ювілейного дня народження начальнику Білокуракинського районого управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Наталії Лубяній.

На порядку денному було розглянуто 5 питань. Першою про стан справ з питань соціального захисту населення у районі доповіла начальник управління соціального захисту населення Наталія Бойко. У своєму виступі вона акцентувала увагу присутніх на процедурі проведення монетизації субсидій, на необхідності створення кризової кімнати тощо.

Головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Вадим Муравченко доповів про забезпечення належних умов доступу осіб з інвалідністю до будинків та приміщень громадського призначення, в яких надаються послуги для населення. Зокрема, він зазначив, що протягом 2018 року було завершено роботи з обладнання відділення відновлювального лікування та лабораторії ЦРЛ, Білокуракинської школи мистецтв, адмінбудівлі Лозно-Олександрівської селищної ради пандусами, дверними прорізами, туалетом для осіб з інвалідністю. Будівлі пенсійого фонду та управління соціального захисту населення обладнано інформаційними табличками зі шрифтом «Брайля» та тактильною смугою для осіб з вадами зору.

Про стан готовності до дій за призначенням ДПРЧ-27 ознайомив присутніх заступник начальника ДСНС у Білокуракинському районі Артем Тельнов.

В свою чергу про впровадження медичної реформи на Білокуракинщині розповіли головний лікар Білокуракинської ЦРЛ Олександр Данилко та головний лікар ПСМД Віталій Лунякін.

На завершення наради Любов Петренко, завідуюча районною центральною аптекою, розповіла про стан забезпечення лікарськими засобами населення в селах району.

Підсумовуючи роботу, голова райдержадміністрації звернув увагу присутніх на важливості порушених питань та наголосив на продуктивному вирішенні всіх поставлених завдань.