Прес-центр12 жовтня 2017, 17:10

Робочий візит Віталія Курила на Білокуракинщину

Народний депутат України Віталій Курило з командою помічників забезпечують соціально-економічне відновлення шести районів Луганської області. На потреби 113 округу Віталію Семеновичу вдається залучати кошти з державного бюджету України, які йдуть на нагальні проблеми населених пунктів. Зазвичай це ремонти доріг, утеплення шкіл, дитячих садочків та будинків культури, ремонти ФАПів та оновлення медичного обладнання в мед – установах.

Сьогодні, 12 жовтня, Віталій Семенович з робочим візитом побував у Білокуракинському районі. Мета візиту – вивчення питання освоєння коштів субвенції на соціально-економічний розвиток району до кінця 2017 року та розгляд нагальних потреб даної території на рік наступний. Під час візиту народний обранець провів декілька нарад. З початку він зустрівся  з головою районної ради Костянтином Бондаренко та заступником голови райдержадміністрації Наталією Вервейко. Під час наради було обговорено хід виконання ремонтних робіт на наступних об’єктах: Просторівська та Нещеретівська ЗОШ, Білокуракинська ЗОШ №2, а також ФАПи в с. Мирне та с. Солідарне. Продовжився візит поїздкою до с. Просторе, де Віталій Семенович ознайомився з ходом ремонтних робіт Просторівської ЗОШ.

Також Віталій Курило спільно з головою Білокуракинської селищної ради Сергієм Сіриком провів нараду з працівниками Білокуракинської ОТГ, на якій вивчив нагальні питання території. По завершенню – ознайомився з ходом капітального ремонту дороги по вулиці Підгірній смт Білокуракине та з станом будівлі дитсадка «Сонечко», на якій на даний час проводяться роботи по утепленню.