Прес-центр12 жовтня 2017, 17:10

Ремонтні роботи в Білокуракинській ЦРЛ тривають

У вересні Державний фонд регіонального розвитку виділив бюджетні кошти на реконструкцію відділення відновлювального лікування Білокуракинської ЦРЛ. Зі слів головного лікаря ЦРЛ О.М.Данілка, обсяг фінансування склав 4,3 млн.грн. Станом на сьогоднішній день вже підвезені перші, придбані за ці кошти, будівельні матеріали.

Робота «кипить» та будівельні матеріали, що надійшли, а саме: скловолокно, профнастил, все необхідне для заміни електричної мережі, труби та батареї для опалення використовуються в повному обсязі.

Однією з найважливіших проблем у відділенні відновлювального лікування Білокуракинської ЦРЛ є відсутність тепла в зимовий період, цю проблему також планують вирішити. Оновлене опалення, замінені вікна, утеплені стіни і дах мають заощадити кошти на опалення. Наразі вже розпочаті роботи по перекриттю та утепленню даху, утепленню стін будівлі, ведеться реконструкція опалення.

Планується демонтаж старих та встановлення нових вікон і дверей, заміна електричної мережі та каналізації. Також планується реконструкція головного входу, з метою встановлення пандуса, зробленого за необхідним кутом, щоб ним могли користуватися люди з обмеженими можливостями на інвалідному візку. Це дуже важливо, адже в цієї категорії населення не має бути перешкод у відвідуванні вищезазначеного закладу.