Прес-центр26 жовтня 2018, 17:10

Подякували гостям з Бродівського району

Добрі традиції взаємних відвідин білокуракинців і бродівчан продовжуються. Так, з 23 по 25 жовтня 14 педагогів та 36 учнів із чотирьох закладів загальної середньої освіти Бродівщини відвідали Білокуракинський район Луганської області в рамках освітніх обмінів, що відбуваються згідно Програми «Змінимо країну разом». Це представники Бродівської ЗОШ I-III ступенів №4, Суховільської ЗОШ I-III ступенів імені Галини Столяр, Дуб'євського НВК та Гаї-Дітковецького НВК. Їх гостинно зустрічали школи-партнери: Нещеретівська ЗОШ I-III ступенів, Павлівська ЗОШ I-III ступенів, Шапарська ЗОШ I-II ступенів, Курячівська ЗОШ I-III ступенів. План перебування делегації був насиченим. За теплими зустрічами, новими враженнями непомітно промайнув час.

Для прощальної зустрічі всі учасники проекту 25 жовтня зібралися в актовій залі Будинку творчості для дітей та юнацтва. На них чекала святкова програма з нагородженням, виступами, обміном вражень та подарунками на згадку. Подяками райдержадміністрації було нагороджено родини, які взяли на себе відповідальність та розмістили дітей-гостей у себе вдома. За свою гостинність подяки отримали родини з с.Павлівка, які приймали дітей з Суховільської ЗОШ І-ІІІ ст. Це Марина та Володимир Вітер, Олена та Олександр Пугач, Людмила та Олександр Вайленко, Наталія та Михайло Рудяшко, Людмила та Сергій Панченко. Також подяками голови райдержадміністрації та Білокуракинської селищної ради було відзначено родини з Бродівщини, які приймали наших дітей у себе. Це Володимир та Марія Худик, Андрій та Оксана Наклюцьких, Василь та Мирослава Марків, Руслана Лозова, Роман та Марія Дмитришин, Віктор та Світлана Левчук, Сергій та Ірина Олійник, Михайло та Наталія Замолінські, Юрій та Ірина Федунець, Анатолій та Леся Волощак.

Прийшов час прощатися. Неймовірний концерт за участю дітей та педагогів, вибух емоцій і почуттів, сльози прощання, щирі побажання та обіцянки обов’язково приїхати до Білокуракинщини ще. Такі поїздки – це не просто формальне виконання програми «Схід і Захід разом», це єднання України реальними людьми. До нових зустрічей, бродівчани!