Прес-центр21 лютого 2019, 16:02

Народний депутат представив звіт про діяльність

Сьогодні, 21 лютого 2019 року, народний депутат України Віталій Курило звітував про свою діяльність перед виборцями Білокуракинщини. Людей зібралося чимало. В зустрічі взяли участь і представники місцевої влади – голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, голова районної ради Костянтин Бондаренко, заступник Білокуракинського селищного голови Віктор Носуля, голова районної ветеранської організації Василь Путненко.

Під час свого виступу народний обранець розповів краянам про сутність своєї депутатської діяльності, про те, що вже зроблено і про плани на найближче майбутнє. Присутні мали змогу задати питання Віталію Семеновичу та отримати на них вичерпні відповіді. Говорили про наболіле. Піднімалися питання придбання флюорографічного апарату, ремонту дороги до м. Сватове, побудови залізничної гілки до м. Сватове, ціни на воду тощо. Також лунали на цій зустрічі і слова подяки на адресу народного депутата, який свого часу надав допомогу в тій чи іншій ситуації.

Завершив зустріч виступ голови райдержадміністрації Сергія Іванюченка. Він коротко підбив підсумки роботи за 2015-2018 роки та представив присутнім перспективний план розвитку громад на 2019-2021 роки. А також наголосив на тому, що успішний розвиток району – це показник тісної співпраці всіх гілок влади.