Прес-центр28 липня 2017, 16:07

Нарада з питань благоустрою території біля Білокуракинського елеватора

28 липня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко провів нараду з представниками правоохоронних органів, Білокуракинського райавтодору, Білокуракинської дільниці «Новопсковміжрайгаз», заступником голови Білокуракинської селищної ради, начальником відділу з питань житлово-комунального господарства райдержадміністрації, директором Білокуракинського елеватора ПП СВФ «Агро». На порядку денному було питання благоустрою території біля Білокуракинського елеватора.

Білокуракинський селищній громаді запропоновано разом з місцевими депутатами розробити заходи з благоустрою та наведення санітарного порядку поблизу елеватора. А також на засіданні виконкому селищної ради розглянути питання встановлення дорожніх знаків «Зупинка заборонена» біля прилеглої до елеватора території.

Директору Білокуракинського елеватору рекомендовано в термін до 30 серпня 2017 року здійснити укладку плит на підпорядкованій до елеватору території. Також акцентовано увагу на тому, що необхідно здійснити заходи з визначення почергового під’їзду до елеватору вантажних автомобілів (створення тимчасових стоянок) з метою врегулювання руху на дорозі.

В свою чергу, начальнику Білокуракинського ВП ГУНП доручено організувати рейди-перевірки щодо дотримання водіями вантажних автомобілів правил безпеки дорожнього руху в районі елеватору та дотримання ними правил поведінки в нічний час. А також провести контрольні перевірки дотримання водіями вантажних автомобілів розділу 1 п.3 розпорядження голови Луганської облдержадміністрації № 311 від 19 травня 2017 року «Про введення тимчасових обмежень».