Прес-центр14 листопада 2019, 11:11

Делегація з Білокуракинщини побувала на відкритті цеху молокопереробного підприємства ПСП «Привілля»

11 листопада 2019 року делегація з Білокуракинщини відвідала Троїцький район Луганської області. Саме цього дня тут відбулося відкриття новозбудованого цеху молокопереробного підприємства ПСП «Привілля». Цех по переробці молока розташований в безпосередній близькості до ферми, що дозволяє скоротити час транспортування і виключає можливість забруднення молочної сировини. Облаштування цеху високотехнологічним багатофункціональним обладнанням дозволяє із якісної і безпечної сировини отримувати традиційні молочні продукти преміум класу в широкому асортименті. За проєктом потужність переробки складає 6 тонн молочної сировини за зміну. На пункті працює 15 осіб. Власні капіталовкладення на будівництво та оснащення пункту склали 21 млн гривень. Із державного бюджету компенсовано 4 млн гривень.

Цього ж дня білокуракинці ознайомилися із виробничою діяльністю ТОВ «Агро Кепітал Груп ЛТД» та м'ясоцеху ПСП «АФ Привілля». ТОВ «Агро Кепітал Груп ЛТД» - лідер Луганщини з виробництва сирої соняшникової олії. Виробнича потужність становить 500 тонн насіння соняшнику за добу.

Створення та розвиток подібних підприємств – це яскравий приклад відповідального господарювання великого та малого бізнесу у процесі розвитку сільськогосподарського виробництва та інтегрування його до вимог європейських стандартів.