Прес-центр6 липня 2017, 16:07

Зроби подарунок Захиснику Незалежності

Шановні друзі!

Звертаємося до всіх небайдужих українців із закликом приєднатися до акції, яку започаткував громадський актив Станиці Луганської - “Зроби подарунок Захиснику Незалежності”.

Акцію розпочне голова Луганської ВЦА Юрій Гарбуз 6 липня 2017 року у м. Кремінній на обласному Фестивалі української народної іграшки та гри. Запрошуємо мешканців міст та районів Луганської області, мешканців всієї України взяти участь у акції.

Умови проведення акції.

Кожен учасник акції має зробити особистий подарунок військовослужбовцю, який несе свою службу на передовій. Це можуть бути вироби, зроблені власними руками, художні твори, інші подарунки, зроблені від душі та щирого серця.

Якщо ви не маєте можливості особисто вручити чи відіслати подарунок Захиснику Незалежності, то це можуть зробити офіцери груп цивільно-військового співробітництва (СІМІС). Контактний телефон 096-333-74-45 або 050-678-50-06, та на офіційних сторінках СІМІС у Facebook.

Ще одна умова: якнайшвидше викласти інформацію та світлини про свою участь в акції на своїй сторінці у Facebook та поширити або рекламувати її під хештегом #Зроби_подарунок_Захиснику_Незалежності.