Прес-центр6 листопада 2017, 16:11

Змагання серед школярів району

За ініціативи райдержадміністрації та відділу освіти Білокуракинської селищної ради під час осінніх канікул на базі Нещеретівської ЗОШ був організований турнір з шашок, настільного тенісу, фут залу. У заході взяли участь команди 12 загальноосвітніх навчальних закладів району.

У наполегливій боротьбі у настільному тенісі найсильшою стала Катерина Бабильова (Мирненська ЗОШ), менш спритними гравцями виявилися Дарина Безуглова з Олександропільської ЗОШ та Анна Васильченко з Паньківської ЗОШ, які зайняли відповідно друге та третє місця.

Турнір з шашок завершився перемогою Тетяни Білоног з Мирненської ЗОШ, друге призове місце посіла Лера Кіященко з Шапарської ЗОШ, третє – Дар’я Тарасенко з Дем’янівської ЗОШ.

Та найбільше вболівальників зібрали змагання з футзалу, в яких команди розділилися на дві вікові групи. Серед команд 4-6 класів найсильнішими стали футболісти Нещеретівської ЗОШ, друге і третє місце у команди Лозно-Олександрівської та Просторівської ЗОШ відповідно.

Серед команд 7-9 класів нагороди розподілилися наступним чином:  «золото» виборола команда Білокуракинської ЗОШ № 2, «срібло» - Шапарської ЗОШ, «бронза» у футболістів Лозно-Олександрівської ЗОШ.

Серед юних футболістів  загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів найкращими стали учні Дем’янівської ЗОШ, друге місце у команди Лизинської ЗОШ, третє – Олександропільської ЗОШ.