Прес-центр26 грудня 2019, 15:12

Змагалися найсильніші

25 грудня в Білокуракинській ДЮСШ відбулися змагання з багатоповторного жиму лежачі серед юнаків та дорослих у восьми категоріях. «Багатоповторний жим» - жим лежачі на лаві штанги певної ваги, відповідно до встановлених правил, на максимальну кількість повторень, без використання спеціального екіпірування. Всі учасники виконують по одному заліковому підходу жим штанги фіксованої ваги на максимально можливу кількість повторень в тій номінації, яку обирають самостійно. В залік зараховується результат не менший восьми повторень. Спортсмен, який в своїй номінації отримає найбільший коефіцієнт атлетизму стає переможцем. Змагання проводяться між спортсменами в номінаціях, визначених відповідно до їх статі, ваги штанги та віку.

За результатами змагань призові місця розподілилися наступним чином. Серед юнаків в категорії до 62 кг: І місце виборов Стативка Олексій, ІІ місце – Фоменко Євген; в категорії до 68 кг І місце - Третяк Владислав, ІІ місце – Куденко Владислав, ІІІ місце – Чорнуха Максим; в категорії до 75 кг переможець Іванюченко Владислав; в категорії до 80 кг переможець Левченко Нікіта.

Серед дорослих в категорії до 75 кг: І місце – Петриченко Володимир, ІІ місце – Адамов Сергій; в категорії до 100 кг: І місце – Сокирко Олександр, ІІ місце – Гринько Олексій, ІІІ місце – Вітер Олексій; в категорії 100+ кг: І місце Щебетенко Сергій, ІІ місце – Ківшар Олександр, ІІІ місце – Гордієнко Євген.

Також був наймолодший учасник змагань до 25 кг – Писаренко Кирил, який також показав гідний результат.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями.