Прес-центр21 квітня 2017, 14:04

Запрошення до участі в виставці Експо 2017 «Енергія майбутнього»

У 2017 році Україна стане почесним учасником Міжнародної спеціалізованої виставки «ЕКСПО - 2017», яка відбудеться в м. Астана (Казахстан) у період з 10 червня по 10 вересня цього року.

Міжнародна виставка ЕКСПО – це захід світового масштабу, націлений на освіту, обмін інноваційними рішеннями, просування прогресу та розвиток співробітництва. ЕКСПО розширює межі наших можливостей і відкриває нові горизонти в підтриманні сталого розвитку і передового вирішення міжнародних проблем.

Основна тема виставки – «Енергія майбутнього».

Участь України в ЕКСПО 2017 - це унікальний шанс презентувати міжнародній спільності – представникам більше 100 країн світу - потенціал використання відновлюваних джерел енергії, а також зацікавити та мотивувати потенційних інвесторів працювати в Україні!

Це нагода налагодити конструктивний та тісний діалог між урядами країн, неурядовими організаціями, компаніями та громадянським суспільством щодо забезпечення сталого розвитку енергетики, скорочення викидів парникових газів та енергоефективності.

У виставці візьмуть участь більше 100 країн світу, 10 міжнародних організацій (ООН, IRENA тощо). Очікується більше 5 млн відвідувачів.

 

З інформацією щодо «Експо-2017» можна ознайомитися за посиланням: https://tickets.ехро2017astana.com/pages/about

З інформацією щодо участі у «Експо-2017» можна ознайомитися за посиланням:
http://expo2017ukraine.com.ua/uk/p/pidpryyemstvam-ta-organizaciyam