Прес-центр12 червня 2019, 14:06

За інформацією управління агропромислового розвитку Білокуракинської РДА

Аналізуючи роботу галузі тваринництва в 2019 році в Білокуракинському району можна зазначити, що найбільшим, та чи не єдиним господарством району по утриманню великої рогатої худоби є сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Зоря» під чітким керівництвом Ведмеденка Миколи Григоровича.

Зимово-стійловий період в тваринництві – відповідальна пора, тому потрібно раціонально використовувати наявні ресурси для отримання запланованої продукції і зберегти виробництво попри всі негаразди. З метою організації якісної підготовки виробничих об'єктів ферм, нарощування чисельності поголів'я сільськогосподарських тварин і запасів кормів, матеріального та сервісного забезпечення галузі тваринництва для стабільної роботи в осінньо-зимовий період в поточному році в СТОВ «Зоря» своєчасно відремонтували тваринницькі приміщення та займаються заготівлею кормів. На даний час в сіносховище заклали 520 тон сіна.

В господарстві передбачено розвиток галузі в напрямку збільшення виробництва тваринницької продукції, нарощування поголів’я, підвищення продуктивності тварин. Поряд з цим - впровадження нових технологій утримання, годівлі та технологічних процесів виробництва продукції.