Прес-центр17 cічня 2018, 17:01

Юрій Гарбуз: Ми створюємо належні умови для навчання наших дітей у найвіддаленіших селах області

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз вручив шкільний автобус Лозно-Олександрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Білокуракинської районної ради Луганської області.

Передаючи директору школи ключі від автобуса, Юрій Гарбуз наголосив: «Якісна освіта – шлях до майбутнього. Особливо актуальним є питання освіти на селі. Ми створюємо належні умови для навчання наших дітей у найвіддаленіших селах області. У Лозно-Олександрівці, що на кордоні з РФ, загальноосвітня школа у найближчій перспективі стане опорною».

Варто зазначити, що наразі у школі навчається 116 учнів та виховується 12 дітей у ясла-садку «Барвінок», який знаходиться при загальноосвітньому навчальному закладі.

Минулого року за рахунок коштів Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ на загальну суму 341 тис. гривень покращено технічний стан дошкільного закладу: замінено на сучасні 15 вікон та двоє дверей, відремонтовано підлогу, приміщення їдальні, придбано меблі та м’який інвентар.

Крім того, освітяни навчального закладу неодноразово відгукувалися на ініціативу Юрія Гарбуза «Змінимо країну разом», у рамках якої відбувався обмін делегаціями педагогів.