Прес-центр3 квітня 2018, 11:04

Взяли участь у Всеукраїнському форумі «Український кордон 2018»

З 27 по 29 березня Міністерством молоді та спорту спільно із департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА та Держприкордонслужбою України було проведено Всеукраїнський форум, спрямований на підготовку громадських активістів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), «Український кордон – 2018». Захід відбувся в Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби України у місті Великі Мости Львівської області. У семінарі взяло участь близько 100 зацікавлених осіб з прикордонних районів (18 областей) і районів, через які проходить розмежувальна лінія з окупованими і непідконтрольними районами. Участь у ньому взяли і представники Білокуракинського району – головний спеціаліст з питань молоді та спорту райдержадміністрації Микола Пономаренко та спеціаліст Білокуракинської селищної ради Анатолій Кривуля.

Основна мета заходу - підготувати тренерів-вихователів для організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») за додатковим напрямком «Джура-Прикордонник» у прикордонних районах України.

За результатами семінару було прийнято рішення про участь команди Лозно-Олександрівської ЗОШ від Білокуракинського району у Всеукраїнському вишколі «Джура – Прикордонник», який буде проходити в серпні 2018 року (КНЦ Великі Мости).