Прес-центр15 травня 2019, 12:05

Взяли участь у Кубку України серед юнаків з велосипедного туризму

З 8 по 12 травня 2019 року в м.Буча Київської області проходив кубок України з велотуризму серед юнаків. У ньому взяли участь більше десяти команд з різних куточків України: з Вінницької, Волинської, Київської, Луганської, Сумської, Харківської областей та міста Києва – загалом 69 учасників 2002-2006 років народження. За підтримки голови Білокуракинської райдержадміністрації Сергія Іванюченка, голови Білокуракинської селищної ради Сергія Сірика Луганщину на даних змаганнях представила збірна з Білокуракинського району. Це вихованці велоклубу «Караван» Білокуракинської загальноосвітньої школи №1 – Анна Тимофєєва, Дмитро Силкін, Нікіта Кійко, яких підготував до змагань їх тренер Олександр Болкун.

Перший змагальний день 9 травня юні велосипедисти розпочали з велопробігу вулицями міста та покладанням квітів біля стели на Алеї Слави, ушанувавши таким чином пам’ять загиблих у роки Другої Світової війни.

Далі змагання проходили на дистанціях «Велоралі» та «Комплексна», до якої входили «Фігурне водіння велосипедом», «Тріал» та «Велоскрос».

Боротьба за кубок проходила в складних погодних умовах, проте кожен показав свої загартованість, витримку та спритність. За результатами змагань велосипедисти з Білокуракинщини посіли четверте загальнокомандне місце. А ще вони дали можливість підтвердити перші дорослі розряди Дмитру Силкіну та Анні Тимофєєвій (І розряд), та Нікіті Кійку (ІІ розряд). Отже, вітаємо наших земляків з перемогами та бажаємо подальших здобутків.