Прес-центр21 лютого 2018, 16:02

Вшанували Героїв Небесної Сотні

До Дня Героїв Небесної Сотні в Білокуракинській дитячий бібліотеці пройшов захід, присвячений вшануванню подвигу українців, загиблих під час Революції Гідності.  

Школярам БЗОШ №1 за допомогою відеоматеріалу та книжкової виставки бібліотекарь Рогозян Н.Є. розповіла про Героїв Небесної Сотні. В своєму виступі  вона сказала, що  завдяки цим людям було змінено хід історії нашої держави. Ці люди вийшли на Майдан, щоб захистити ідеали демократії, відстоюючи права і свободи простих людей. Це були люди різного віку, різних професій, з різних куточків нашої країни. Вони були зовсім різні, але схожі між собою серцем, душею, волею. В їх діях жила віра, надія та любов. Віра в перемогу над владою, віра в краще майбутнє своїх батьків та дітей.

За ці роки люди написали багато віршів, пишуться літературні твори, складаються сценарії для проведення заходів, знімаються фільми, називаються вулиці і площі.

Всім присутнім бібліотекар продемонструвала відбірку  документальних матеріалів, фотографії загиблих Ангелів Небесної Сотні. Учні взяли участь в конкурсі малюнків «Україна – гідна свободи».