Прес-центр4 cічня 2018, 13:01

Внесено зміни до порядку надання житлових субсидій

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №409 від 6 серпня 2014 року «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування» зі змінами, що набрали чинності з 01.01.2018 року передбачено зменшення соціальних норм на електропостачання для населення. З 01 січня 2018 року діють такі нові соціальні норми на електропостачання у житлових приміщеннях, зокрема:

  • у житлових приміщеннях (будинках), - 70 кВт·г на місяць на сім’ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВт·г на місяць на кожного іншого члена сім’ї (домогосподарства), але не більш як 190 кВт·г на місяць;
  • у житлових приміщеннях (будинках), - за наявності централізованого постачання холодної води та за відсутності газових водонагрівальних приладів - 100 кВт·г на місяць на сім’ю (домогосподарство) з однієї особи і додатково 30 кВт·г на місяць на кожного іншого члена сім’ї  на житлове приміщення (будинок), але не більш як 220 кВт·г на місяць.

Необхідні перерахунки в межах установленого  строку призначення субсидії будуть проведені самостійно управлінням соціального захисту населення Білокуракинської райдержадміністрації в січні 2018 року без звернення громадян, згідно Постанови Кабінету Міністрів №848 від 21 жовтня 1995 року «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» зі змінами.

При виникненні запитань громадянам Білокуракинського району необхідно звертатися до уповноважених представників сільських громад або до управління соціального захисту населення Білокуракинської районної державної адміністрації, яке розташоване за адресою: смт. Білокуракине, пл. Шевченка, 2а,  або за телефоном:2-16-50.