Прес-центр16 листопада 2018, 16:11

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства України!

Аграрна галузь сьогодні – це та сфера, на якій тримається не тільки Білокуракинський район, Луганська область а й вся Україна. Саме вона забезпечує найбільші надходження до бюджету від виробництва та реалізації продукції, створює тисячі робочих місць. Аграрії тримають на своїх плечах українське село.

Згідно Указу Президента України від 07.10.1993 року – щорічно в третю неділю листопада відзначається День працівників сільського господарства України. Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Білокуракинщина край славетний землеробськими традиціями, щирими та працьовитими людьми, які виконують високий обов’язок щодо формування продовольчого потенціалу держави, і наші невтомні сільські трударі щоденною кропіткою працею роблять вагомий внесок у зміцнення економіки регіону, покращення добробуту її жителів, забезпечують стабільне зростання агропромислового комплексу району.

Низький уклін вам, шановні аграрії, за самовіддану працю, любов до рідної землі, терпіння і труд. Від усього серця дозвольте привітати вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства України! Нехай щедро колосяться ниви, а серця сповнюються надіями на краще майбутнє. Хай втілюються в життя всі ваші плани, задуми і сподівання. Велика подяка Вам за любов до землі, терпіння і витримку. Нехай людська шана буде винагородою за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.