Прес-центр8 грудня 2018, 17:12

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

Шановні працівники та ветерани органів самоврядування Білокуракинщини!

Від щирого серця вітаємо вас з Днем місцевого самоврядування!

Цей день є святом кожної громади – району, села чи селища та кожного їх мешканця. Адже місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей рівень влади. Ніхто краще, ніж сільський голова, депутат сільської, районної ради, не знає, які в людей проблеми, чого люди хочуть від держави, і що держава може для них зробити, чим допомогти. Це свято об’єднує всіх у спільному прагненні зробити територіальні громади сильними, щасливими і заможними. Сильне місцеве самоврядування – основа для розвитку демократичної та міцної держави.

З нагоди свята висловлюємо вдячність усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Указом Президента України №415/2018 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня місцевого самоврядування» від 7 грудня 2018 року за вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток місцевого самоврядування, багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм заступник Білокуракинського селищного голови Дмитро Антонович Шуть був нагороджений орденом Данила Галицького. Щиро вітаємо з високою відзнакою нашого земляка та бажаємо міцного здоров’я, благополуччя й успіхів у щоденній кропіткій праці, творчої наснаги у вирішенні непростих проблем сьогодення, невичерпної енергії у повсякденних справах!