Прес-центр18 грудня 2019, 15:12

Відкритий Кубок ФГС України з гирьового спорту

Турнір гирьовиків проходив в м. Київ, в період з 13 по 15 грудня 2019 року, за участю спортсменів СК «Спарта» у складі збірної команди Луганської області. Змагання були дуже напруженими та важкими, тому що в цих змаганнях прийняли участь і дорослі спортсмени з різних областей України: м. Київ, Київська, Донецька, Луганська, Запоріжська, Херсонська, Одеська, Кіровоградська, Житомирська, Вінницька, Черкаська, Дніпропетровська, Рівненська, Чернігівська області, понад 70 чоловік.

За підсумками змагань спортсмени СК «Спарта» показали відмінні результати. Головченко Віолетта в ваговій категорії до 60 кг у вправі ривок виборола І місце та у вправі поштовх двох гир по 16 кг – І місце. Гармаш Вероніка у ваговій категорії до 70 кг у вправі ривок виборола ІІ місце, а у вправі короткий поштовх двох гир по 16 кг зайняла І місце. Федорченко Артур у ваговій категорії до 60 кг у двоборстві вага гирі 24 кг зайняв ІІ місце та у вправі ривок однією рукою з довільною зміною рук (напівмарафон) 30 хв зайняв ІІ місце, вага гирі 16 кг. Урозалієв Роман у ваговій категорії до 80 кг у двоборстві зайняв І місце вага гирі 24 кг та у вправі ривок з довільною зміною рук (напівмарафон) 30 хв виборов І місце (вага гирі 16 кг). Сухоставська Софія у вправі ривок з довільною зміною рук (напівмарафон) 30 хв, виборола І місце (вага гирі 12 кг). До речі Софія на цих змаганнях була наймолодшим учасником.

Після підбиття підсумків змагань командні місця розподілилися таким чином: м. Київ – І місце, Луганська область – ІІ місце, Київська область – ІІІ місце.

Команда дуже вдячна директору ДП АПК «УкрАгроСтар» Васильєву Максиму Володимировичу за фінансову та моральну підтримку спортсменів СК «Спарта».

Тренер СК «Спарта» Чижевський Володимир Васильович.