Прес-центр28 листопада 2019, 13:11

Відбувся захід «Світ без насильства очима дітей»

Впродовж останніх років з 25 листопада до 10 грудня в усіх регіонах України проходить акція «16 днів проти насильства», в рамках якої Білокуракинським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводяться заходи з попередження і подолання насильства в сім’ї.

З цієї нагоди у приміщенні районної дитячої бібліотеки 28 листопада відбувся захід на тему: «Світ без насильства очима дітей». В ньому взяли участь учні 4-В класу Білокуракинської ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів на чолі з класним керівником. Особлива увага під час проведення заходу приділялась питанням домашнього насильства та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насильства.

Присутні, разом з фахівцем центру з’ясували як виявляється жорстокість у казках аналізуючи їх. На завершення заходу учні намалювали малюнки «Мій улюблений світ без насильства», під час якого прокоментували та розмістили свої картинки на фліпчарті.

Якщо говорити мовою малюнків, то діти мріють, щоб люди любили, дбали і не кривдили один одного. Їхній світ – світ без насильства, сповнений тепла, позитиву та справжніх почуттів.