Прес-центр17 липня 2018, 16:07

Відбувся захід до Дня українських миротворців

16 липня в приміщенні Білокуракинської районної центральної бібліотеки персоналом Білокуракинського районного сектору з питань пробації спільно з працівниками Білокуракинської районної центральної бібліотеки було проведено захід для суб'єктів пробації на тему: «День українських миротворців».

На початку заходу працівник  районної бібліотеки Мінчук Наталія розповіла присутнім про один з останніх наймасштабніших конфліктів, який практично змусив здригнутися більшість народів на нашій планеті - Друга світова війна. Уроки, які довелося засвоїти людству, прямо вказували на унікальну цінність того, що так всім не вистачало в довгі роки цієї війни - цінність збереження миру. Саме з цією метою після закінчення Другої світової війни була створена Організація Об’єднаних Націй, у складі якої також передбачалися спеціальні миротворчі сили.

За час своєї роботи миротворцям вдалося провести велику кількість успішних операцій і врятувати сотні тисяч життів. Вони побували в багатьох гарячих точках нашої планети, демонструючи всьому світу свій традиційний і високий професіоналізм, компетентність і надійність у справах врегулювання збройних протистоянь.

По закінченню заходу Мінчук Наталія ознайомила присутніх з книжковою виставкою присвяченою Дню українських миротворців.