Прес-центр26 червня 2017, 14:06

Відбувся випускний вечір для учнів Білокуракинської ЗОШ №1

Випускний вечір - незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це не просто літній день, а радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, амбіціям і прагненням. 25 червня на площі імені Тараса Шевченка відбувся святковий випускний вечір для учнів Білокуракинської загальноосвітньої школи №1.

З цією важливою подією випускників прийшли привітати голова Білокуракинської селищної ради Сергій Сірик, начальник відділу освіти Любов Зубкова, вчителі, батьки. Багато ще теплих слів в цей вечір почули на свою адресу випускники. Усі вони об’єднані побажаннями успіху, кар’єрного росту, а насамперед – людяності, про яку ніколи не можна забувати.

Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували до самісінького ранку. А там, на сході сонця, їх чекало нове, незвідане, самостійне, доросле життя. Молоді, сильні, здорові, перспективні, здатні втілити мрії в реальність люди – це випускники Білокуракинщини, це наш сьогоднішній день і наше майбутнє. То ж у добру путь!