Прес-центр12 квітня 2019, 18:04

Відбувся районний етап «Луганщина – світанок України»

12 квітня у приміщенні районного Будинку культури імені Тараса Шевченка відбувся обласний етап фестивалю колективів художньої самодіяльності «Луганщина – світанок України». Привітав учасників фестивалю голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко.

На звітному концерті, що проходить кожні два роки, були представлені 20 творчих номери аматорських колективів Білокуракинського району. Репертуар був різноманітний: від української пісні до сучасного танцю. Кожен із них заслуговував на увагу і оплески глядачів. Журі має визначити, хто із учасників заслуговує захищати честь району на обласному огляді – конкурсі майстрів мистецтв та аматорів народної творчості «Луганщина – світанок України», який відбудеться у м.Сєвєродонецьк.

По завершенню концерту до присутніх у залі звернулася заступник голови журі Ірина Дячук, яка висловила подяку та гордість за те, що народне аматорське мистецтво на Білокуракинщині процвітає і знаходиться на досить високому рівні, та вручила дипломи управління культури, національностей та релігій Луганської облдержадміністрації учасникам районного етапу огляду – конкурсу.