Прес-центр26 червня 2019, 17:06

Відбувся ІІ-й Східний День поля

25 червня відбувся ІІ-й Східний День поля на базі СТОВ «Україна», яке очолює Микола Лавренко. Метою заходу стало знайомство з партнерами, ознайомлення з польовими дослідами та насіннєвими ділянками гороху, нуту, сої, сочевиці, льону, проса, люцерни, суданської трави, ярого ячменю, понад 70 гібридів кукурудзи та понад 80 гібридів соняшнику. Також присутні ознайомилися з сучасною технікою (комбайни, трактори, самохідні та причіпні обприскувачі, ґрунтообробний інвентар, калібрувальна машина) та побачили як вона працює на полі.

Цього ж дня за ініціативи та підтримки організаторів семінару відбулися змагання з міні-футболу серед дитячих жіночих команд на Кубок ФГ «Діоніс». В змаганнях взяли участь три команди Білокуракинського та одна команда з Троїцького районів. Перемогу отримали вихованці Анатолія Миколайовича Кривулі – дівчата з команди «Кобра-1». Від організаторів заходу всі учасники спортивних змагань отримали солодкі подарунки.

Керівництво СТОВ «Україна» приділяє велику увагу молодим кадрам, саме тому на захід були запрошені учні Білокуракинського аграрного професійно-технічного ліцею для ознайомлення з посівами та сільгосптехнікою. У вихованців ліцею була можливість протестувати сучасну великогабаритну техніку.

На завершення заходу всіх пригостили смачним обідом, під час якого серед учасників було проведено розіграш подарунків від компаній – дистриб’юторів техніки, засобів захисту рослин та мінеральних добрив.