Прес-центр26 листопада 2018, 13:11

Відбувся футбольний турнір серед ветеранів

Цими вихідними на базі дитячо-юнацької спортивної школи в смт Білокуракине відбувся обласний турнір з міні-футболу серед ветеранів. У змаганнях взяли участь команди зі Станично-Луганського, Новоайдарського та Білокуракинського районів.

Привітати футболістів та побажати гарної гри завітали голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, голова Білокуракинської селищної ради Сергій Сірик та ветеран Ворошиловградської «Зорі» чемпіон союзу 1972 року Анатолій Куксов.

Ігри проходили в напруженій боротьбі, перша гра між командами Білокуракиного та Станиці-Луганської закінчилася з рахунком 5:5. У другій грі команда Новоайдарського району перемогла з рахунком 7:6 команду Станично-Луганського району. Під час останньої гри, в якій вирішувалося, хто саме стане переможцем турніру, ветерани Білокуракинського району проявили характер та витривалість і здобули переконливу перемогу над командою Новоайдарського району з рахунком 11:6.
Переможцями обласного турніру стала команда Білокуракинського району, другими були команда Новоайдарського району, трете місце у змаганнях посіла команда Станично-Луганського району.

Переможці та призери гри були нагороджені кубками та грамотами.

Кращими гравцями турніру стали:

  • Вахнін Сергій - воротар Станично-Луганської команди;
  • Заїка Едуард - захисник Білокуракинської команди;
  • Щиров Сергій - нападник Новоайдарської команди;
  • Дронов Олександр - найстарший за віком гравець Білокуракинської команди.

Крім того, в цей день на відкритому спортивному майданчику Білокуракинської ЗОШ №2 проходив черговий тур першості Білокуракинської ОТГ з футзалу серед колективів фізичної культури, який теж відвідали голова ОТГ Сергій Сірик та почесний гість Анатолій Куксов.