Прес-центр3 грудня 2018, 16:12

Відбулося засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

01 грудня у залі засідань райдержадміністрації відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови районної державної адміністрації Сергія Іванюченка. У засіданні також взяли участь Білокуракинський та Лозно-Олександрівський селищні голови Сергій Сірик та Олексій Леонов.

На порядку денному засідання комісії розглядалися наступні питання:

  1. Про приведення у повну готовність органів управління, наявних сил і засобів до виконання завдань за призначенням.
  2. Про стан готовності системи оповіщення цивільного захисту району до інформування органів управління та населення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій.
  3. Про приведення у повну готовність до використання за призначенням існуючих захисних споруд цивільного захисту до прийому населення і робочих змін підприємств, установ і організацій.
  4. Про створення, накопичення і поповнення матеріальних резервів для попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій на території Білокуракинського району.
  5. Про проведення коригування планів цивільного захисту на особливий період, планів евакуації населення на особливий період та порядку взаємодії всіх суб’єктів цивільного захисту в режимі функціонування «Надзвичайного стану».
  6. Про організацію роботи сільських та селищних евакуаційних комісій.

За результатами доповідей, інформацій, зауважень та доповнень, з метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, прийняте рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС з зазначених питань, яке направлене виконавцям для відповідного реагування.