Прес-центр21 березня 2018, 14:03

Відбулося засідання постійно діючої комісії

Під керівництвом голови районної державної адміністрації відбулося засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при Білокуракинській райдержадміністрації.

На порядок денний винесено два питання: про зміни у складі комісії та звернення, яке надійшло на телефонну «Гарячу лінію» до Білокуракинської райдержадміністрації  про роботу рятівних служб в надзвичайних ситуаціях та здійснення заходів для порятунку людей під час виникнення надзвичайних ситуацій природного характеру в зимовий період.

В роботі комісії взяли участь представники сільських і селищних рад, керівники аварійно-рятувальної та дорожньої служб Білокуракинського району, відділу з питань комунально-житлового господарства райдержадміністрації. Питання винесені на комісію розглянуті та прийняті до уваги. За результатами засідання надано відповідні доручення.

Також, 20 березня 2018 року в районній державній адміністрації відбулося засідання комісії з надання одноразової грошової допомоги за рахунок коштів районного бюджету, на якій були розглянуті заяви 22 жителів району, що опинилися в складних життєвих обставинах. Загальна сума виплат склала 10 тис. 700 грн. Розподіл коштів відбувався відповідно до наданих медичних довідок та тяжкості захворювання.