Прес-центр22 червня 2020, 15:06

Відбулося засідання колегії райдержадміністрації

22 червня 2020 р. під головуванням голови райдержадміністрації Сергія Щебетенка відбулося засідання колегії райдержадміністрації. На ній було розглянуто ряд актуальних питань. Зокрема, про попередження виникнення лісових та степових пожеж у пожежонебезпечний період 2020 року на території Білокуракинського району доповів головний спеціаліст з цивільного захисту райдержадміністрації Валентин Стативка. Також під час колегії з інформацією про підсумки проходження опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2019-2020 рр. на території району виступив Станіслав Коваленко,  головний спеціаліст відділу інвестицій, інфраструктури, захисту довкілля, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури райдержадміністрації.

Про результати літньої оздоровчої кампанії 2019 року та завдання щодо організованого відпочинку та оздоровлення влітку 2020 року доповіли присутнім  заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Ладна та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту райдержадміністрації Максим Лунякін.

Директор Білокуракинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді надала інформацію про хід виконання Білокуракинським РЦСССДМ районної програми «Соціальна підтримка сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, профілактика негативних явищ серед підлітків та молоді на 2019-2021 роки».

На завершення колегії було розглянуто результати діяльності Білокуракинської районної державної адміністрації за I квартал 2020 року та обговорено стан виконавської дисципліни.

З зазначених вище питань колегією райдержадміністрації прийнято відповідні розпорядження.