Прес-центр20 березня 2020, 11:03

Відбулося позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

19 березня відбулося позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС, на якому обговорено поточну ситуацію щодо поширення коронавірусної інфекції в районі.

Про додаткові заходи, які запроваджуються в Україні, присутніх проінформував Сергій Щебетенко. Зокрема, керівник району озвучив головні нововведення відповідно до прийнятої Кабінетом Міністрів України постанови, на виконання доручення Президента України та рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС.

На засіданні комісії було розглянуто питання про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення Білокуракинського району та заходів стосовно стабілізації епідеміологічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19 та визначено конкретні заходи та завдання щодо ефективної протидії поширенню коронавірусної інфекції серед населення та стабілізації епідемічної ситуації.

Відповідно до розпорядження голови створено робочу групу з контролю дотримання чинного законодавства та обмежень, пов’язаних із запобіганням поширенню на території Білокуракинського району Луганської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.