Прес-центр6 липня 2018, 16:07

Відбулось засідання районної комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

06 липня 2018 року у залі засідань райдержадміністрації відбулось засідання районної комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Щебетенка С.В.
На порядку денному засідання комісії розглядалися наступні питання:

  1. Про виконання «Комплексного плану невідкладних спеціальних заходів щодо виявлення, локалізації та ліквідації карантинного бур’яну амброзії полинолистої на території Білокуракинського району у 2018-2020 роках».
  2. Про заходи щодо поліпшення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей (дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади, заклади охорони здоров’я).
  3. Про невідкладні заходи щодо посилення пожежної безпеки в період збирання, зберігання та переробки врожаю 2018 року і заготівлі грубих кормів на території Білокуракинського району.
  4. Про стан протипожежного водопостачання Білокуракинської ЦРЛ.
  5. Про протидію масовим пожежам на стихійних сміттєзвалищах Білокуракинського району.

За результатами доповідей, зауважень та доповнень, з метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, прийняте рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС з зазначених питань, яке буде направлене виконавцям для відповідного реагування.