Прес-центр13 листопада 2017, 15:11

Відбулися змагання з гирьового спорту

11 листопада відбувся традиційний обласний турнір з важкої атлетики, а саме з гирьового спорту, в якому взяли участь команди Білокуракинського, Сватівського, Новопсковського, Новоайдарського, Старобільського районів та Старобільського технікуму. Змагання проходили у місті Старобільск, де в приміщені РБК ім. Т.Г.Шевченко серед юнаків та дівчат, дорослих та ветеранів наші атлети виборювали перемогу.

Наймолодші спортсмени 2006 року народження виконували вправи з гирями по 8 кг, старші юнаки з гирями 16 кг та 24 кг, дорослі і ветерани підіймали гирі по 24 кг. Наша команда зайняла почесне третє місце завдяки своїм наполегливим та постійним тренуванням, здобувши одне золото (О.О.Гринько), одне срібло (Д.С.Іванов) та три бронзових медалі (Олексій Білей, Олег Коюда, Дар’я Безуглова). Володимир Забайрачний хоча і зайняв не призове четверте місце, але встановив свій власний рекорд, піднявши дві гирі 24кг 60 разів! Влад Іванюченко також проявив неабияку наполегливість та витривалість з гирями 16 кг. Це був його перший виступ, і хоч не переможний та не менш цінний вклад для команди.

Переможці були нагороджені грамотами та медалями, а вся команда - кубком. За кращими результатами деякі з юнаків будуть представляти нашу область на змаганнях у місті Токмак Запоріжській області, де буде проходити чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків. Хочеться від щирого серця побажати їм перемоги та нових рекордів! А також запрошуємо нашу молодь до атлетичної зали стадіону «Здоров’я» займатися спортом!